Vattkoppor

Är ju inte så trevligt, men nån gång ska dom ju ha det så desto förr desto bättre..

Är ju inte 100% säkert att dom har det, men Eddie ligger risigt till med feber och prickar på hela överkroppen (dessutom hade elias två dagiskompisar fått det och naturligtvis var det inskolningsveckan då jag hade Eddie med mig).. Elias har haft feber några dagar och bara några prickar i knäveck, armveck fast jag vet inte om dom har varit där innan, kan ju vara helt vanliga eksem. Men han lär ju bli sjuk han också, vattkoppar har ju för vana att hoppa på varenda människa som inte har haft det.


Var ju ett tag sen jag skrev, men det har inte hänt så mkt. Eller pojkarna och jag åkte iväg på en minihusvagnsemester med Nettan och Ronja. Sov i husvagnen, busade i snön och drack någon liten droppe vin under två dagar. Härligt!!

Annars så har Eddie börjat äta mer och mer burkmat och havrevälling på kvällarna. Går ganska bra, det kommer iaf mer i magen än utanför nu och det måste man ju se som ett positivt framsteg =) Majsbågar är dock favoriten, knappt man hinner blinka innan den är uppslukad..precis som sin bror :DIdag var vi på söndagsmiddag hos Daniel och Emilia, tacos, mumsigt..

Föreläsning i morron "barns utveckling, att sätta gränser" alltid bra att höra lite andra och vad dom säger om det. Man kan ju alltid sålla lite så det passar in på ens eget resonemang. Mormor och morfar kommer hit och passar barnen, nya fräscha som orkar lite till. Det tar på en när barnen är sjuka, både av oro och av fysiskt jobb.

Behöver lite bra boktips, ska till biblan nån dag men när jag väl är där brukar jag inte hitta något eller så slutar det med att jag kommer hem med böcker som jag redan läst och vet är bra. Så tipsa mig!

Bästaste mannen håller på att baka kladdkaka till mig så nu ska vi ligga i sängen och kolla NCIS Los Angeles och mumsa på kladdkaka. Nu när man är vuxen och bestämmer själv får man ju äta i sängen...mohaha


Dagis

Idag är det fjärde dagen på dagis för Elias, det verkar inte vara några problem alls. Han trivs hur bra som helst, leker och busar med dem andra barnen. Eller igår kom det iaf två barn till så nu är dom fyra. Fast den här veckan är det bara en timme om dagen och jag ska vara med hela tiden. Sen nästa vecka ökar dom till en och en halv... lite löjligt nästan, vore kanske bättre att öka lite succesivt hela tiden? Nu ska bara Elias vara tre timmar om dagen sen men dom andra barnen, ska dom börja med först en vecka en timme sen en vecka en och en halv sen helt plötsligt 8 timmar om dagen? Känns ju inte riktigt rätt. Tydligen ska jag inte börja låta honom vara själv förräns i slutet på nästa vecka heller, hmm, precis lagom tills han har vant sig att jag är där med honom. Ne, jag ska inte klaga, det är ju faktiskt dom som har utblidning och vet hur dom ska göra.

Hur som helst går det iaf jättebra, han älskar att vara på dagis tycker inte om att gå hem.. Men det får man väl se positivt.

Elias har också börjat sova utan en sida på spjälsängen.. Lite läskigt att han kan gå ur hur som helst men hittils har det gått bra och han väntar på oss (elr pappa) på morgonen ändå.

Nu blev det mycket om Elias idag men för att uppdatera lite på Eddiefronten så är han fortfarande ett soligt och nöjt barn, sover bra och äter bra.. Ersättning iaf, försöker ge honom lite banangröt och lite pureer men det faller inte den unge herrn i smaken. Men det är väl bara att kämpa vidare med det.

Helg snart, då blir det party party, ska på alla hjärtans dag fest i Målerås, trevligt. Min älsklingssyster med kille ska vara barnvakt (igen!).. Tack siis, kan alltid lite på dig! Får väl ta igen allt sen när du bestämmer dig för att befolka världen..

Ha en härlig helg, för det ska jag!

Solig dag

Igårkväll kom Leia hit! Vi hade en mysig kväll och sen sov hon kvar här, på morgonen kom Emilia och så begav Elias och jag oss till DAGIS!!
Elias trivdes som fisken i vattnet och började genast leka med alla lastbilar och traktorer..

Sen har vi haft en härlig slappdag tillsammans med Leia och Emilia, fast vi var ute och gick en sväng iaf så lite frisk luft blev det.

Imorgon kommer syster yster med karl hit och äter middag, himlans trevligt!

Bilder från promenaden:


LyckaRSS 2.0