Sommartid

Sitter framför en nalle puh film med min äldsta son och försöker komma på hur det kom sig att han vaknade vid fyra idag.. Han borde ju liksom sovit en timme längre idag än vad han brukar göra, inte vakna två timmar tidigare..

Känns tungt att gå upp såhär tidigt, kanske är lite bortskämd att dom alltid sover till sex i vanliga fall. Har ju hört många som går upp fyra, fem varje dag.. Hade jag inte orkat, elr det hade man väl men tungt.

Ronja och Kajsa ligger uppe och sussar i gästrummet.. Hmm, kan man väcka dom nu?! Kunde ju vara kul med sällskap, men ne, då blir dom nog inte så glada..


Sjuka familjen

Sen Elias började dagis så har vi varit sjuka hela bunten nästan hela tiden, det är förkylning, ögoninflamation och öroninflamation.. jobbigt värre. Men Elias har iaf penicillin så han borde ju bli bättre snart! Får se på måndag om vi andra behöver träffa "farbror doktorn"..

Ronja har precis åkt hem efter hon spenderat gårdagen och natten här, riktigt skönt med hjälp i går eftersom jag var helt död av denna j*vla förkylningen. Innan hon åkte idag så målade hon och Elias med fingerfärg, så söta var dom.



Nu ska vi försöka vila till det lite så man blir lite piggare (konsumtionen av panodil och bafucin är hög just nu). Blir nog en liten promenad ner mot "manhattan" senare om vädret tillåter.

Måndag morgon

Början på en ny vecka, måndagar brukar ju inte direkt vara så fantastiska.. Sköna helgen är slut och jobbet väntar.. Men allt hänger på inställning; åh vad härligt att det är måndag igen, en helt ny vecka och det är en dag närmare sommaren!!
Nästan så jag trodde på mig själv och belv gladare :p

Helgen har bestått av jobb och mys med Älskling på kvällarna.. Jobbade bara 4 timmar om dagen men känns som om jag knappt träffat ungarna på hela helgen... Är inte van vid att åka ifrån dom så..

Idag blir det kalmar för att köpa byxor till Jonathan och sedan bio med Kajsa och Erik (om det hinns, förhoppningsvis). Daniel coh Emilia ska vara barnvakt åt mina pärlor.

Har inte så mycket mer att skriva, lägger upp lite bilder ist, håll till godo!


Tisdag

Var på komvux igår och det ser ganska bra ut, har bara väldigt mycket att läsa igen så han trodde inte att det skulle gå på ett år, hmm.. Inte bra för om det tar ett och ett halvt år måste jag vänta en termin med att söka in på lärarhögskolan. Så alltså måste jag bara klara det på ett år så är det! Jag kan göra "prövningar" i ämnen redan nu ivår, plugga själv och bara tenta av dom.. Kostar iofs 500:- per ämne men om det gör att jag slipper studielån en termin så kan det vara värt det. Ska iaf försöka klara Sv B så.

Nettan, Ricky och Ronja var här och åt middag igår himla trevligt. Nettan och jag gjorde lite shopping i mitt kök (tack gode gud för postorder!). Skönt att slippa gå i affärer..

Elias blev som vanligt överlycklig när Ronja kom, dom hade lite mys innan han skulle sova


BVC i em, Eddie ska ta spruta och få läkarundersökning. Hoppas allt är bra och att han får ta sprutan trots lite småförkyld...

Härlig helg

Helgen har hittills varit jättebra, började med att min älskade siis kom hit i fredags vid tolv och fixade mitt hår och sminkade mig =) (blev apsnyggt) Sen kom nettan och stefan och hämtade oss och vi for iväg för att ta bröllopskorten (tack mamma och pappa). Korten blev nog bra, hoppas jag, kändes ganska bra iaf. Men efter några kort så blir leendet lite stelt...Sen åkte vi hem och åt en god middag och sen satt vi och snackade och spelade kort hela kvällen.

Igår var det slappdag sen GICK vi hem till mamma och pappa i det underbara vädret! Åt god mat och även då blev det lite kortspel =)

Idag komme Olofssonarna (+Emilia och Leia såklart ! ) och äter söndagsmiddag, ska bli najs.

Ungarna börjar piggna till lite, febern är borta bara en massa snor kvar, ungefär på samma stadie som Jonathan och jag är..

I morgon ska jag till komvux och kolla upp lite grejjer så får vi se sen hur hösten ser ut.

Äntligen sol

Härlig dag ute, man blir glad bara man ser solen. Man ser en ljusning! Snart är det vår, om bara snön också kunde försvinna...

Var antagligen inte vattkoppor Eddie hade, dem flesta prickar är fösvunna och det blev aldrig några blåsor.. Kanske var tredagarsfeber elr något..

Vi råkade skippa föreläsningen igår och åkte in på bio ist :P Kikade på Percy Jackson och kampen om åskviggen.. Var faktiskt helt OK, fast det tyckte nog inte dem två personerna som satt brevid Jonathan och snarkade.. haha..

Min bästaste Mamma hade tvättat, strykit och gjort fint i min tvättstuga medans dom var barnvakt, så himla snällt!! Tack mamma :D
Borde be dom vara barnvakt oftare om det ingår ;)

Nu är det bara en månad kvar tills vi ska ställa upp husvagnen, om snön hinner smälta (vilket den måste). Ska bli så himla härligt att få upp allting och sen bara njuta. Skönt att ha allt färdigt och bara kunna åka dit när man känner för det utan att behöva packa allt varje gång.

Nu ska vi gå ut och gå en runda och njuta av solen =)

RSS 2.0