Söndag

Söndag, städdag! Elias och Lucas har haft lite lekdate också. Härligt med lite "föräldraprat" med Malin :D

Fick nyss mail med veckans recept, verkar väldigt gott! Namnen är inspirerade av det kungliga bröllopet, kan tänka mig att om man har lite större barn så gör nog namnen på maträtterna att dom provar både det ena och det andra.

Veckans middagar
●●●●●
Falukorvens prinsessbakelse
Guldfiskens fina fisken med citron
Kunglig röra med färs och bönor
Prinsessans hår med kyckling & kokos
Slottets spaghetti med ost & köttsås

I fredags var det studenter för hela slanten, först till Kalmar och gratta Sebastian, smörgåstårta i Pukeberg efteråt. Sen bar det av till målerås där det vankades party! Syster yster var så snäll och erbjöd sig att ha Eddie och Elias åkte till Moffa så det blev en barnfri kväll/natt/morgon. Skönt det ibland, sov till 10!!

Lördagen avnjöts hos Mor och Far med grillat och en massa goda tillbehör. Hann med att tygsurfa lite också, så nu är tygerna till mitt överkast hittade. Blev apnöjd, dom är så fina!! Passar perfekt in i vårt sovrum som är shabby chic inspirerat.Sommaren kom och försvann?

Ja, ja det var länge sen jag skrev.. Men det kommer liksom sist på priolistan...

Sommaren ja, vart har den tagit vägen? Tittade bara in och hälsade på?

Elias tvåårsdag har kommit och gått, alla paketen var som himmelriket för honom, men allra bäst var dajjen (dammsugare) och gräsklipparen!! Kakorna och tårtan var väl inte fel heller!!

Satt och surfade lite igår och funderade på vad man skulle laga till middag, hittade då en sida www.familyfood.se som man beställer matkassar ifrån. 5 middagar med recept och varor ända fram till dörren. Har beställt nu vecka 24 och 26 för att testa och se om det är något att ha. Det blir ju iaf variation bland maten och säkert rätter man aldrig skulle lagat annars. Ska återkomma senare om det är något att rekomendera.

I helgen blir det studentfirande på fredagen och grillkväll på lördagen, ska bli trevligt. Så det hinns inte med någon tur till kolboda denna helgen. Men vecka 25 ska vi vara där en hel vecka (hoppas bara vädret är ok), ska bli så skönt att bara slappa det jobbigaste man gör är attt gå och diska och fundera över vad för gott man ska grilla. Sånt gillar vi! Rena paradiset för ungarna också, att få leka fritt och vara ute hela dagarna. Speciellt nu eftersom Jonathan och Ulrik förra helgen satte upp "staket" så nu kan alla barnen och Dante gå lösa :p

Har bestämt mig för att Plugga i höst, CSN beviljade studiemedel =) Gick väldigt fort (4 dagar), dom är ju inte direkt kända för att vara snabba med saker och ting. Längtar faktiskt till hösten då skolan börjar (trodde aldrig jag skulle säga det). Ronja, Kajsa och jag ska åka på "ny-termin-shopping-runda" innan det börjar. Strosa i bokhandlar och köpa fina pennor, pennskrin och skolväska..

Nu måste jag återgå till barnen här hemma, har ett extra idag (Leia) så det är full fart. Fast Kajsa kommer kanske sen och hjälper mig lite :D

ALLA DOM TRE BARNEN


RSS 2.0