Vattkoppor

Är ju inte så trevligt, men nån gång ska dom ju ha det så desto förr desto bättre..

Är ju inte 100% säkert att dom har det, men Eddie ligger risigt till med feber och prickar på hela överkroppen (dessutom hade elias två dagiskompisar fått det och naturligtvis var det inskolningsveckan då jag hade Eddie med mig).. Elias har haft feber några dagar och bara några prickar i knäveck, armveck fast jag vet inte om dom har varit där innan, kan ju vara helt vanliga eksem. Men han lär ju bli sjuk han också, vattkoppar har ju för vana att hoppa på varenda människa som inte har haft det.


Var ju ett tag sen jag skrev, men det har inte hänt så mkt. Eller pojkarna och jag åkte iväg på en minihusvagnsemester med Nettan och Ronja. Sov i husvagnen, busade i snön och drack någon liten droppe vin under två dagar. Härligt!!

Annars så har Eddie börjat äta mer och mer burkmat och havrevälling på kvällarna. Går ganska bra, det kommer iaf mer i magen än utanför nu och det måste man ju se som ett positivt framsteg =) Majsbågar är dock favoriten, knappt man hinner blinka innan den är uppslukad..precis som sin bror :DIdag var vi på söndagsmiddag hos Daniel och Emilia, tacos, mumsigt..

Föreläsning i morron "barns utveckling, att sätta gränser" alltid bra att höra lite andra och vad dom säger om det. Man kan ju alltid sålla lite så det passar in på ens eget resonemang. Mormor och morfar kommer hit och passar barnen, nya fräscha som orkar lite till. Det tar på en när barnen är sjuka, både av oro och av fysiskt jobb.

Behöver lite bra boktips, ska till biblan nån dag men när jag väl är där brukar jag inte hitta något eller så slutar det med att jag kommer hem med böcker som jag redan läst och vet är bra. Så tipsa mig!

Bästaste mannen håller på att baka kladdkaka till mig så nu ska vi ligga i sängen och kolla NCIS Los Angeles och mumsa på kladdkaka. Nu när man är vuxen och bestämmer själv får man ju äta i sängen...mohaha


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad jag minns åt du i sängen även som tonåring... Pappa och jag kommer imorgon och avlöser, håll ut

2010-02-28 @ 21:55:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0